Recensies I Tjing

Op de Facebookpagina ‘De I Tjing Coach raadplegingen onder begeleiding’  laten mensen na een I Tjing sessie vaak een recensie achter, hier kun je een aantal daarvan lezen:

Sino Krijgsman van Spangenberg Wat een revelatie – met enige scepsis een I Tjing consult mogen ontvangen van Carla – zit met enkele nogal pregnante zakelijke en persoonlijke issues – ik vermoedde een etherisch verhaal voor veel interpretaties vatbaar maar de uitkomst/advies was spot on – to the point en heel toepasbaar. Zeker ook in een zakelijke context heel bruikbaar … en Carla is een coach die e.e.a niet ‘sugar-coat’ – what you see is what you get ! erg verfrissend en zeker een aanrader.

Diana van der Meer Carla bood mij eerder, op belangrijke momenten, een luisterend oor, troost en hulp. De keuze voor een I Tjing sessie bij haar was dus snel gemaakt. Ik zat met vragen en had behoefte aan nieuwe inzichten. Het was chaos in mijn hoofd. Bewandelde ik wel het goede pad? Tot dan toe wist ik eigenlijk niets van I Tjing. Maar dóór het jargon van hexagrammen, trigrammen etc. heen was mij de boodschap verbazingwekkend duidelijk en niet eens heel verrassend. Antwoorden kreeg ik evenals belangrijke inzichten. Ja, ik zat op het goede pad. Silence Time & Believe zijn de kernwoorden waar ik mij aan vast kan houden. Haar mooie uitwerking van ons gesprek zal ik als persoonlijke handleiding bewaren en koesteren. Dankjewel Carla!?

Wijnand En Louise  In een plezierige sfeer gooide ik mijn muntjes. Verbazingwekkend met welke inzichten Carla aan de hand van de ITjing kwam! Ik worstelde al een poosje ergens mee, en met de raadgevingen kan ik ook echt iets. Helemaal raak en een absolute aanrader. Ook voor sceptische geesten;-).

Sandra Daalhof  Weer een mooie iTjing sessie gehad bij Carla. In de afgelopen 25 jaar in diverse periodes van mijn leven al een paar keer bij haar aangeschoven en elke keer weer ‘pakt’ het. Soms verrassend, soms bevestigend, soms daalt het pas een paar dagen later in wat de inzichten eigenlijk betekende, maar altijd even bijzonder. Ook heel mooi om te zien hoe enorm ver Carla is gekomen in haar ontwikkeling en groei als iTjing coach. Absoluut een aanrader.

Daniel Ohtman Super goeie iTjing sessie gehad van Carla. Ik ben vrij nuchter in dit soort dingen, maar heb me toch enorm verbaasd hoe bepaalde zaken naar voren zijn gekomen. Handvatten om echt mee aan de slag te gaan.
Aanrader voor een ieder. Vanwege de materie en zeker ook vanwege de goede en leuke begeleiding van Carla!!

Esther zFb Blijft bijzonder hoe waar het is wat er uit de I-tjing komt. Ik wilde er eerst niet zo aan, maar het zou toch goed zijn als ik naar deze wijze raad ga luisteren.  Carla, ik ga m’n best doen.
Verder vond ik de sessie bij Carla gewoon heel gezellig. Carla heeft een hele warme uitstraling en neemt echt de tijd voor je. Je voelt je al snel op je gemak. Carla, dank je voor je consult!

Yolanda van Leeuwen Ik heb op een spirituele beurs een heel mooi mini consult gehad van Carla! De spijker op de kop en dat allemaal dankzij 6 keer gooien met 3 speciale muntjes. Ik ben diep onder de indruk en Carla is een lieve toegankelijke vrouw die dit met veel passie doet.

Roswitha Kazic-Koliloedjoer Vond het best spannend om te gaan. Maar dat was echt nergens voor nodig! Carla is sowieso een fijn mens en de sessie was best down-to-earth. Meer dan ik had verwacht. Het gaf mij inzicht in waar ik nu sta en welke kant ik op moet om weer een goede balans te vinden. Het liet mij zien waar ik al mee bezig was, dus bevestiging, maar ook waar ik nog aan kan werken. Wat fijn was dat de losse puzzelstukjes met elkaar in verband werden gebracht. En dat terwijl Carla mijn situatie niet kende. Er is echt meer tussen hemel en aarde! Een heel bijzondere ervaring in ieder geval!

Laurike de Lange  Carla wat een heerlijke vrouw ben je ! Heerlijk ook in de zin van heel eerlijk. Je bent zo open dat het me tijdens mijn I Tjing sessie geen enkele moeite kostte me open te stellen voor het Orakel en jouw interpretatie. En wat vielen de ‚dingen’ toen op hun plaats zeg. Echt heel fijn als je even vastloopt en zo gauw niet weet hoe je verder moet of wil. Het gaf mij in ieder geval een lekkere zet in de voor mij juiste richting. Carla hartstikke bedankt voor jouw input en ook zeker voor de mooie uitwerking. Fijn om dat af en toe na te kunnen lezen. Oh en dan vergeet ik nog bijna de mooie word-cloud die ik van je kreeg. Inderdaad op de spiegel geplakt om bij ‚de les’ te blijven.

Carla Auer  Ik heb Carla leren kennen op een ondernemersborrel en zodoende bij haar een sessie gedaan. Ik heb al veel kennis maar het was erg leuk om bepaalde zaken door de itjing bevestigd te zien worden. Bovendien is Carla een erg ervaren itjing coach en is het heel leerzaam en leuk om bij haar te zijn. Een echte aanrader. Dank je wel voor deze bijeenkomst. Mijn collega komt ook nog naar je toe.

Lucienne de Swart Ik had nog nooit eerder een I Tjing sessie gehad en was dus erg benieuwd wat er zou gaan gebeuren. Hoewel de antwoorden eigenlijk al in jezelf zitten, vond ik het toch een enorme spiegel die mij voorgehouden werd. Wow, alles wat Carla vertelde klopte voor 100%. Ik heb antwoorden en bevestiging gekregen op wat dingen waar ik mee worstel. Ik heb absoluut veel aan de sessie gehad. Wat mij betreft een aanrader!

Zita Schwab Dat de I-Tjing interessant is dat wist ik al een tijd, Carla heeft de kennis en het talent om het helder te maken. Het consult bij Carla heeft mij richting gegeven en vertrouwen, inspiratie, motivatie. Ik kan iedereen van harte een I-Tjing-consult bij Carla aanraden. En het is ook gewoon zo’n heerlijk mens. (Carla, ik kom zeker nog eens bij je terug X)

Carla Hansen Vorige week bij Carla geweest voor een I Tjing sessie. Nooit eerder van gehoord maar het Was Amazing er zijn waarheden uitgekomen waar ik versteld van stond. Ik kan het iedereen aanraden. Carla hartelijk dank voor de sessie sorry dat het even geduurd heeft maar hier mijn verhaal. Ik hoop nog een keer bij je op de stoel te mogen zitten. Maar ik ga eerst aan de slag met alle handvatten die ik gekregen heb. Gister mijn 1ste gebruikt en ben trots op mezelf, ik weet dat je het ook zou zijn. Best wel moeilijk om het allemaal op een rijtje te zetten maar ik begin met baby stapjes om daarna reuzestappen te kunnen nemen. Nogmaals Carla hartelijk dank je bent een mooi mens.

Ingeborg Lubbers Van de week bij Carla een I-Tjing sessie gedaan. Carla zorgt voor een gezellige open sfeer, waar bij je je erg op je gemak voelt. De inzichten die Carla aan de hand van de munten waren verhelderend. Ik kan het iedereen aanraden om eens een sessie te doen, over de vragen waar je mee worstelt.

Barbara Rijskamp Carla, dankjewel voor de sessie van vanmiddag. Mooie inzichten en een aanwijzing waar ik wat mee kan. Zeker een aanrader voor anderen! Of je nu goed in je vel zit of niet, zo’n sessie werkt zeker verhelderend!