Kleine Vriendjes Club

Het boek ‘Koekjes met Kersen’ van de Kleine Vriendjes Club is een voorleesboek voor kindjes tot 6 jaar.  Het is een groot boek: 34,5 cm breed en 22,5 cm staand, omslag met glanslak, stevig papier en voorzien van ringband. Het boek bestaat uit kennismaking met de vijf kleine vriendjes, drie thema-verhaaltjes op rijm met illustraties van Riny Roukens. Met achterin het boek breipatronen voor de poppetjes om het voorlezen nog leuker te maken. Het is zo vormgegeven dat het rechtop staat tussen de voorlezer en het kindje dat er tegenover zit. Zolang de voorraad strekt worden breipopjes bij het boek geleverd.

Voor wie meer wil weten over de MISSIE achter dit boek: klik hier.

Op de voorleespagina’s zie je precies wat het kindje aan de andere kant ziet. Hoe leuk is het om de reacties van het kleintje goed te kunnen volgen op alles wat je zegt. Geef je eigen fantasie de ruimte en laat de acteur in je los. Laat de breipoppetjes een rol spelen bij het voorlezen. Op elke pagina staat duidelijk wie er aan het woord is; Dame Deftig met haar hoge chique damesstem of zijn het de lange lijzige uithalen van Lange Loetje?

INKIJKexemplaar

Samen maken we van voorlezen een feestje!

De kijk kant is voor kindjes tot 6 jaar oud.de klets kant is voor iedereen die van voorlezen houdt!

BESTELLEN:

Stuur een mail aan cmehofland@gmail.com als je het boek wil bestellen. Vraag naar de speciale aanbieding van dat moment. Het boek wordt aangeboden inclusief een set van vijf gebreide vingerpopjes. (Als je zelf kunt breien, gun de popjes dan aan een ander; de breipatronen staan achterin het boek).